Plateauliften vrijstaand

Plateauliften met een opvoerhoogte tot 1,25 meter

Trap-plateauliften

Plateauliften voor het overbruggen van trappen

Platformlift / kolomlift

Plateaulift voorzien van kolom met een opvoerhoogte tot 3 meter

Nederland rolstoeltoegankelijk

Woningen, winkels en openbare gebouwen rolstoeltoegankelijk dankzij ons ruime assortiment rolstoelliften.

Langer zelfstandig thuis

Als u veel plezier heeft van uw woning zou het zonde zijn om te moeten verhuizen

Europese Machinerichtlijn

Ontworpen, geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG.

Kennis & ervaring sinds 1996

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

Follow a manual added link

Plateaulift, platformlift en hefplateau’s

Onze plateauliften zijn geschikt voor het overbruggen van hoogtes tot maar liefst 3 meter

Onze platformliften / plateauliften worden geplaatst om diverse niveaus toegankelijk te maken voor personen in een rolstoel of voor hen die anderszins fysieke problemen hebben met het traplopen. Alle door ons geleverde plateauliften zijn ontworpen, geproduceerd en worden geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG.

Trap-plateauliften zijn geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met een bordes, geschikt voor meerdere verdiepingen

De LD en LS plateauliften worden vervaardigd door een moderne Oostenrijkse fabriek met veel ervaring, de liften worden uitvoerig getest af fabriek en volledig ”ready tot run” geleverd. Er zijn plateauliften leverbaar voor binnen, voor buiten, voor rechte trappen en trappen met bordessen. Ook is het mogelijk om de liften onderaan de trap een bocht te laten maken om de lift beter te kunnen betreden of parkeren.

Semi-vrijstaande plateaulift tot 1250mm

De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails met loopwielen voor extra stabiliteit. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met de bijgeleverde transformator waarmee de accu’s worden opgeladen. De plateauliften zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten.

Follow a manual added link

De valbeveiliging voorkomt dat gebruikers van een bordes of van de plateaulift vallen

Afhankelijk van de opvoerhoogte van de plateaulift wordt geadviseerd om zowel op de bovenste stopplaats of op de plateaulift een valbeveiliging toe te passen. Dit kan in de vorm van een draaideur of verticaal bewegende veiligheidspoort.

Platformlift / kolomlift tot 3000mm

De H-3000 is een verticaal hefplatform met een open liftkooi tot een maximale opvoerhoogte van 300 cm, te voorzien van valbeveiliging (draaideur) op zowel de bovenste stopplaats als op de liftkooi. De H-3000 kan zowel worden geleverd voor gebruik binnen als permanent gebruik buiten.

Follow a manual added link

Volledig vrijstaande plateauliften tot 970mm

Vrijstaande hefplateau’s kunnen worden geplaatst zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is. De hefplateau’s zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als permanent gebruik buiten.

Profiteer van bijna 30 jaar ervaring!

Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking. Al vanaf 1996 hebben we ons beziggehouden met aangepaste badkamers, aangepaste keukens, tilliften en plateauliften.

In de loop der jaren is onze focus vooral gericht op het tillen en verplaatsen. Zowel thuis als in een zorginstelling en tal van openbare gebouwen. We bieden hiervoor een uitgekiend assortiment huisliften, plateauliften en tilliften.

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Domilift B.V.
Zweedsestraat 8A13, 7418 BG Deventer

info@domilift.nl
Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Storingen kunnen 7 dagen per week worden gemeld via Domicare d.m.v. ons STORINGSFORMULIER

KvK: 67354475
BTW/VAT: NL856945493B01

Alle op deze website weergegeven afbeeldingen, informatie en specificaties dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs! Copyright; Domilift B.V.. KVK Domilift: 67354475, BTW/VAT: NL856945493B01 - Enfold WordPress Theme by Kriesi