• Plateaulift

 • Onze trap-plateauliften zijn geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met een bordes en geschikt voor het overbruggen van meerdere verdiepingen.

  Onze platformliften / plateauliften worden geplaatst om diverse niveaus toegankelijk te maken voor personen in een rolstoel of voor hen die anderszins fysieke problemen hebben met het traplopen. Alle door ons geleverde plateauliften zijn ontworpen, geproduceerd en worden geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. 

 • Plateaulift LD/LS-20

  De LD en LS plateauliften worden vervaardigd door een moderne Oostenrijkse fabriek met veel ervaring, de liften worden uitvoerig getest af fabriek en volledig ”ready tot run” geleverd. Er zijn plateauliften leverbaar voor binnen, voor buiten, voor rechte trappen en trappen met bordessen. Ook is het mogelijk om de liften onderaan de trap een bocht te laten maken om de lift beter te kunnen betreden of parkeren.

 • Compact en opklapbaar

  De Domilift® LD-20 en LS-20 behoren tot de meest compacte plateauliften in hun soort en zijn volledig automatisch opklapbaar

 • Plateauliften volledig automatisch

  De lift wordt volledig automatisch bediend en wordt standaard geleverd met twee draadloze bedieningspanelen, zowel geschikt voor wandmontage als handheld afstandsbedieningen. Standaard voorzien van sleutel tegen ongewenst gebruik. De lift wordt standaard geleverd met een handheld bedieningspaneel aan spiraalsnoer op het plateau, of kan optioneel worden voorzien van een bediening middels een joystick. Ook de opklapbare oprijplaten, die tevens dienst doen als afrolbeveiliging, en de veiligheidspoortjes gaan volledig automatisch.

   

 • Plateaulift voor wand of vloermontage

  De geleiderails voor de plateauliften kunnen aan de wand of op consoles worden gemonteerd. De bovenste geleiderail van de plateaulift doet tevens dienst als trapleuning voor de overige gebruikers van de trap. De LD en LS plateauliften behoren tot de meest compacte plateauliften in hun soort, en zijn volledig automatisch opklapbaar met behulp van de draadloze afstandsbediening. 

  >> Brochure downloaden

 • Verticale plateaulift opklapbaar
  Als variant op de plateaulift voor de trap is er een opklapbare plateaulift leverbaar voor het verticaal overbruggen van hoogtes tot maximaal 150 cm

 • De H-1500 plateaulift kan zowel aan de wand als op de vloer worden gemonteerd. De lift heeft een maximale hefhoogte van 150 cm. Indien er geen wand beschikbaar is waaraan de lift kan worden gemonteerd is er een hulpconstructie leverbaar zodat de lift ook op de vloer kan worden bevestigd. De maximale hefhoogte (zonder fixatiepunt naar de wand) bedraagt in dat geval 50 cm.

  De lift kan worden geleverd met een automatisch te openen veiligheidsdeur, aanbevolen bij een hefhoogte vanaf 50 cm, om valgevaar te voorkomen.

  >> Meer verticale plateauliften & hefplateau's

 • Rolstoeltoegankelijkheid van woningen en openbare gebouwen

  Om ervoor te zorgen dat de aanpassingen doeltreffend zijn, zijn er handboeken voor toegankelijkheid, NEN en ITS normen en houden we met onze adviezen rekening met de gestelde eisen in het Bouwbesluit.

  >> Offerte aanvragen