Huislift HLO-3500

Hydraulische huislift zonder schacht met half-open cabine

Huislift HLC-3500

Hydraulische huislift zonder schacht met gesloten cabine

Huislift HL-6000

Hydraulische huislift volledig integreerbaar in bouwkundige schacht

Langer zelfstandig thuis

Als u veel plezier heeft van uw woning zou het zonde zijn om te moeten verhuizen

Nederland rolstoeltoegankelijk

Woningen, winkels en openbare gebouwen rolstoeltoegankelijk dankzij ons ruime assortiment rolstoelliften.

Beperk fysieke belasting

Voor het tillen en verplaatsen van personen bieden we plafondliften waarmee de fysieke belasting van zorgverleners aanzienlijk wordt verminderd.

Kennis & ervaring sinds 1996

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

Follow a manual added link

Huislift

Ontdek onze collectie huisliften, en maak uw woning levensloop bestendig

Als u veel plezier heeft van uw huidige woning dan zou het natuurlijk zonde zijn om te verhuizen naar een appartement of aangepaste woning als dit niet hoeft. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze huisliften! Ontdek bijvoorbeeld de luxe HL-8500 lift voor in huis of kies voor een van onze zeer praktische huisliften zonder schacht.

De HL-6000 huislift is het resultaat van 30 jaar innovatie en ruim 25.000 geïnstalleerde huisliften

De Domilift® HL-6000 is geen platformlift maar een echte hydraulische huislift, speciaal ontwikkeld voor gebruik thuis. Leverbaar op maat en geschikt voor meerdere verdiepingen. Deze unieke huislift is leverbaar in verschillende kleuren en designs, passend binnen elke woning!

Schachtloze huislift met gesloten cabine

Schachtloze huisliften kunnen worden geplaatst langs een wand, in een hoek of midden in de kamer en soms zelfs in een kast of trapgat. Als de lift boven staat wordt het plafond aan de onderzijde afgedekt met een  plafondplaat, en is de ruimte op de begane grond volledig begaanbaar. U laat de lift alleen even naar beneden komen om de lift te gebruiken, en stuurt u de huislift daarna in z’n geheel weer naar boven.

Follow a manual added link

Huislift zonder schacht tot 3 meter, voorzien van aandrijfriemen

Blijf langer zelfstandig thuis wonen dankzij deze lichtgewicht huislift die niet veel ruimte in beslag neemt in uw huis. Dankzij de combinatie van aluminium geleide rails en de vrijwel volledig in plexiglas uitgevoerde liftcabine heeft de lift een esthetisch en modern ontwerp. Bovendien past de huiflift dankzij een inbouwmaat van 105x75cm in vrijwel ieder huis. De huislift is geschikt voor een belasting tot maximaal 170 kg, en heeft een instaphoogte van 65mm.

Domilift estetische huislift zonder schacht

Schachtloze huislift met half-open cabine

De huisliften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift.  De halfopen cabine geeft een ruimtelijk gevoel, en is optisch minder dominant aanwezig in de ruimte dan een lift met dichte cabine. De lift is voorzien van een drukgevoelige rand aan de bovenzijde van de cabine waarbij de lift stopt zodra deze wordt ingedrukt. Optioneel leverbaar met elektrisch bedienbare deur.

U laat de lift alleen even naar beneden komen om de lift te gebruiken, en stuurt u de huislift daarna in z’n geheel weer naar boven.

Follow a manual added link

De HLO-3500 huislift is volledig rolstoeltoegankelijk

De schachtloze huisliften zijn standaard voorzien van een vlakke bodemplaat met geïntegreerde oprit en zijn daarmee volledig rolstoeltoegankelijk. De lift wordt bediend met afstandsbedieningen en praktische knoppen in de cabine, waarbij de gebruiker de knop maar eenmaal hoeft in te drukken en niet voortdurend hoeft vast te houden. Optioneel leverbaar met elektrisch, op afstand, bedienbare deur.

Profiteer van bijna 30 jaar ervaring!

Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking. Al vanaf 1996 hebben we ons beziggehouden met aangepaste badkamers, aangepaste keukens, tilliften en plateauliften.

In de loop der jaren is onze focus vooral gericht op het tillen en verplaatsen. Zowel thuis als in een zorginstelling en tal van openbare gebouwen. We bieden hiervoor een uitgekiend assortiment huisliften, plateauliften en tilliften.

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Domilift B.V.
Zweedsestraat 8A13, 7418 BG Deventer

info@domilift.nl
Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Storingen kunnen 7 dagen per week worden gemeld via Domicare d.m.v. ons STORINGSFORMULIER

KvK: 67354475
BTW/VAT: NL856945493B01

Alle op deze website weergegeven afbeeldingen, informatie en specificaties dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs! Copyright; Domilift B.V.. KVK Domilift: 67354475, BTW/VAT: NL856945493B01 - Enfold WordPress Theme by Kriesi