Denken in oplossingen

Samen een mooi project realiseren

Sinds 1996 zijn ontelbare plafondliften vakkundig door ons gemonteerd, zowel bij particulieren als grootschalige projecten. In nauw overleg met architect, opdrachtgever en aannemer. Passend binnen de planning en geheel gebruiksklaar opgeleverd!

Vrijblijvend & gratis advies

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Eigen montageteams

Deskundige montage inclusief bouwkundige aanpassingen.

Professionele tiltraining

Tiltrainingen i.s.m. een CRKBO erkend opleidingsinstituut in de zorg.

Servicedienst 7 dagen per week

We houden uw tillift in topconditie met ons eigen serviceteam

WMO en particulier

Plafondlift voor thuis

Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen. Domicare biedt compacte en betaalbare plafondliften die fraai in uw woning kunnen worden geïntegreerd.

Architect en aannemer

Plafondlift in instellingen

Sinds 1996 is een enorme expertise opgebouwd met plafondliften in zowel mytylscholen, kleinschalige woonvormen als grootschalige verpleeghuizen. Domicare biedt hiervoor plafondliften die zijn afgestemd op het intensieve gebruik van de doelgroep.

Stichting CarMar – Volendam

Tilliften Woonvorm

Stichting CarMar heeft als doel om een thuis te creëren voor mensen met een visuele en/of verstandelijke beperking. Een eigen plek waar niet de beperkingen van de bewoners, maar juist hun mogelijkheden en wensen centraal staan. In dit fraaie complex dat met veel steun van sponsoren is opgebouwd heeft iedere bewoner een eigen appartement en badkamer, voorzien van tilsytemen.

De Waggelmannetjes – Amsterdam

Tilliften Kinderdagcentrum

De Waggelmannetjes is een zorginstelling die zich ten doel stelt zorg te bieden aan kinderen met een zeer ernstig verstandelijk en meervoudige handicap en een hoog- complexe zorgbehoefte. In een huiselijke sfeer wordt zorg geboden die een combinatie is van hoogwaardige gespecialiseerde zorg, therapie en complementaire zorg zoals massage en een snoezelruimte.

Pantein locatie Castella – Cuijk

Tilliften Zorgcentrum

Castella heeft zorgappartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en woongroepen voor mensen met dementie. Bij alle zorgvormen staat voorop dat bewoners ondanks hun zorgvraag toch zoveel mogelijk kunnen blijven leven zoals ze dat gewend waren. Om de transfers voor de zorg te verlichten zijn ruim 150 appartementen en diverse badkamers voorzien van tilsystemen.

De Kleine Prins – Hilversum

Tilliften Mytylschool

De mytylschool is onderdeel van Stichting De Kleine Prins. Op deze school krijgen leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn, onderwijs, opvoeding en pedagogische begeleiding. Om het uitvoeren van transfers door de medewerkers te verlichten zijn diverse klaslokalen en toiletruimtes voorzien van plafondliften.

Profiteer van 25 jaar ervaring!

Sinds 1996 werken we door heel Nederland dagelijks met plafondliften, zowel bij particulieren, kleinschalige woonvormen als grootschalige zorginstellingen.

Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling. Voor het uitvoeren van transfers dient een efficiënte en betaalbare oplossing te worden gecreëerd, met oog voor detail.

Advies of calculatie voor uw project?

Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Domicare B.V.
Zweedsestraat 8A13, 7418 BG Deventer

info@domicare.nl
Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Telefonische helpdesk (storing melden):
Dagelijks 09.00-19.00 uur.

KvK: 08129821
BTW/VAT: NL8141.29183.B.01
EORI: NL814129183

Alle op deze website weergegeven afbeeldingen, informatie en specificaties dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs! Copyright; Domilift B.V.. KVK Domilift: 67354475, BTW/VAT: NL856945493B01 - Enfold WordPress Theme by Kriesi