Lift in huis

De Domilift® HL-6000 is de ideale lift in huis

De HL-6000 huislift is geen platformlift maar een echte personenlift die kan worden ingebouwd in een bestaande schacht of nieuw te realiseren schacht. De lift is voorzien van fraai afgewerkte zijwanden, plafond met ledverlichting en luxe bedieningsconsole. Deze unieke huislift wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en dat biedt belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Snel, stil, comfortabel en veilig!

Hydraulische aandrijving

De lift wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en dat biedt belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid

Opvoerhoogte tot 6 meter

De HL-8500 huislift is geschikt voor meerdere verdiepingen, met een maximale opvoerhoogte van 6 meter, waarbij de deurposities vrij kunnen worden gekozen.

Afmeting op maat

De lift is leverbaar in een aantal standaard afmetingen, maar kan optioneel op maat worden gemaakt, passend binnen de situatie in uw huis

Overnamebesturing

De liftcabine is volledig afgesloten en beveiligd en voorzien van een luxe bedieningsconsole met overname besturing. U hoeft de knop niet vast te houden tijdens gebruik van de lift

Compact en op maat gemaakt

De Domilift® HL-6000 kan op maat worden gemaakt en beschikt over uiterst compacte aandrijftechniek en geleiderails

Om de HL-6000 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

De lift wordt geleverd met verschillende stopplaatsen, met op iedere stopplaats een liftdeur met positie naar keuze.

Huislift met overnamebesturing

U hoeft de bedieningsknop slechts eenmaal in te drukken

U bediend de lift eenvoudig met een druk op de knop. De huislift is standaard voorzien van volledig automatische liftdeuren, en kan op ieder niveau eenvoudig worden opgeroepen door de in de liftdeur geïntegreerde bedieningsknop.

Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden. De  lift is standaard voorzien van een aluminium/lichtgrijze bedieningsconsole in de liftcabine.

Naast de standaardbedieningsknoppen zijn de consoles (standaard) voorzien van een hendel waarmee de lift nadat deze is vertrokken, ook in geval van een stroom -of technische storing altijd omlaag kan worden gelaten naar de eerstvolgende stopplaats. Ook zijn in de bedieningsconsoles standaard nood-sleutels geïntegreerd waarmee de liftdeur altijd handmatig kan worden geopend.

Ontwerp de ideale lift voor uw huis

Kleuren & designs

De Domilift® HL-6000 is standaard zeer compleet en leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden, vloer en deuren.

Bedieningsconsole design

Ontwerp de ideale lift in uw huis

Optioneel kan er worden gekozen voor een luxer design voor de bedieningsconsole, deze wordt dan uitgevoerd van vloer tot aan het plafond van de lift. Uitgevoerd met decorpanelen in kwarts-look of serpentine-look, in de kleuren zwart of wit. Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden.

Eenvoudige montage

De Domilift® HL-6000 kan op maat worden gemaakt en beschikt over uiterst compacte aandrijftechniek en geleiderails

Om de HL-6000 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

De lift wordt geleverd met verschillende stopplaatsen, met op iedere stopplaats een liftdeur met positie naar keuze.

Liftspecificaties Huislift HL-6000

 • SMALL: 600×1100 mm
 • MEDIUM: 800X1200mm
 • LARGE: 800x1300mm
 • EXTRA LARGE: 900x1400mm
 • optioneel op maat geleverd
 • Basis leverbaar in 5 cabine kleuren
 • Deurkleur Aluminium (optie RAL kleur)
 • Aandrijving: hydraulisch
 • Opvoerhoogte: max. 6 meter
 • Nominale belasting: 320kg
 • Stroomvoorziening: 230V / 50Hz/1,5 kW (30mA)
 • Stopplaatsen 3
 • Overname besturing (knop eenmaal indrukken)
 • Volledig beveiligde liftcabine
 • Deurposities voorzijde
 • Deurposities overliggend
 • Deurposities haaks (optie)
 • Automatische deuren (standaard)
 • Nood-stop functie
 • Nood-omlaag functie
 • Nood ontgrendeling deuren

Overnamebesturing

U bediend de lift eenvoudig met een druk op de knop. Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden.

Nood-daal

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement is de lift volledig mechanisch bedienbaar door middel van een hendel in de cabine. Hiermee kunt u de lift eenvoudig laten dalen indien deze halverwege stil zou komen te staan.

Bevrijden

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement kunnen de liftdeuren altijd mechanisch worden geopend met de meegeleverde nood-sleutels (zowel van binnen als buitenaf).

Informatie aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Domilift B.V.
Zweedsestraat 8A13, 7418 BG Deventer

info@domilift.nl
Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Storingen kunnen 7 dagen per week worden gemeld via Domicare d.m.v. ons STORINGSFORMULIER

KvK: 67354475
BTW/VAT: NL856945493B01

Alle op deze website weergegeven afbeeldingen, informatie en specificaties dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs! Copyright; Domilift B.V.. KVK Domilift: 67354475, BTW/VAT: NL856945493B01 - Enfold WordPress Theme by Kriesi