Huislift zonder schacht open cabine

Compacte huislift zonder schacht en zonder put, voorzien van half-open cabine

De huisliften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift. De halfopen cabine geeft een ruimtelijk gevoel, en is optisch minder dominant aanwezig in de ruimte dan een lift met dichte cabine.

Hydraulische aandrijving

De lift wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en dat biedt belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid

Opvoerhoogte tot 3,5 meter

De HL-3500 huislift is geschikt voor 2 stopplaatsen met een maximale opvoerhoogte van standaard 3 meter, optioneel uit te breiden tot 3,5 meter.

Leverbaar in 6 afmetingen

De lift is leverbaar 6 afmetingen, van een zeer compacte lift als alternatief voor de traplift tot een extra large met een binnenmaat van 90×140 cm, ideaal voor rolstoelen

Overnamebesturing

De liftcabine is volledig voorzien van diverse knelbeveiligingen, valbeveiliging en overname besturing. U hoeft de knop niet vast te houden tijdens gebruik van de lift

Bespaar ruimte met een schachtloze huislift

Rechtstreeks vanuit uw woonkamer naar de slaapkamer

In de vloer wordt een uitsparing gemaakt waar de liftcabine doorheen gaat. Als de lift beneden staat, wordt de vloer aan de bovenzijde afgedekt door een meebewegende plaat die met 250 kg kan worden belast. De vloer is dus volledig begaanbaar!

Als de lift boven staat wordt het plafond aan de onderzijde afgedekt met een witte plafondplaat. Zo kunt u de lift bijvoorbeeld overdag op een slaapkamer boven uw woonkamer parkeren, terwijl de ruimte in de woonkamer volledig bruikbaar is. U laat de lift alleen even naar beneden komen om de lift te gebruiken, en stuurt de lift daarna weer weg.

Schachtloze huislift met overnamebesturing

U hoeft de bedieningsknop slechts eenmaal in te drukken

Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden. De  lift is standaard voorzien van knelbeveiligingen aan boven -en onderzijde, en voorzien van een noodstop schakelaar. Standaard wordt de huislift zonder schacht geleverd met twee afstandsbedieningen.

De lift met halfopen cabine geeft een ruimtelijk gevoel

Optioneel elektrische liftdeur

Terwijl de aandrijftechniek zich aan de achterzijde bevindt, bevindt de deur zich altijd aan de voorzijde. De draairichting kan worden gekozen links- of rechtsdraaiend, standaard handmatig bedienbaar. Optioneel is de liftdeur elektrisch bedienbaar met afstandsbediening en optioneel te voorzien van een automatische sluiting na gebruik (timer).

Ideale rolstoellift

Vlakke bodemplaat met geïntegreerde oprit

De schachtloze huisliften zijn standaard voorzien van een vlakke bodemplaat met geïntegreerde oprit en zijn daarmee volledig rolstoeltoegankelijk.

De meest verkochte rolstoellift is onze HL-3500 lift zonder schacht met half-open cabine, in de afmeting LARGE (breedte x diepte = ca. 79 x 123 cm.) Wilt u toch iets meer ruimte in de lift, dan is er een schachtloze huislift in de maat EXTRA LARGE (breedte x diepte = ca. 90 x 140 cm.)

Overal te plaatsen

Montage in twee dagen

De Domilift® HL-3500 huislift kan relatief eenvoudig en vrijwel overal worden geplaatst. Voor montage van deze lift is geen schacht nodig, de vloer wordt zowel aan boven –als onderzijde afgedekt met een plaat. Ook is er geen liftput nodig, de liftcabine hangt vrij van de vloer en heeft een geïntegreerde oprit. Voor de lift is geen krachtstroom nodig, een standaard geaarde wandcontactdoos in nabijheid vd lift is voldoende.

Liftspecificaties Huislift HL-3500

Binnenmaten breedte x diepte

 • SMALL: 590 x 790 mm
 • MEDIUM: 740 x 1180mm
 • MEDIUM-VERLENGD: 740 x 1230mm
 • LARGE: 790 x 12130mm
 • LARGE-VERBREED: 900 x 12130mm
 • EXTRA LARGE: 900 x 1400mm

Techniek

 • Aandrijving: hydraulisch
 • Opvoerhoogte: max. 3,5 meter
 • Stopplaatsen 2
 • Nominale belasting: 250kg / optie 300kg op M of L
 • Stroomvoorziening: 230V
 • Voorzien van knelbeveiliging
 • Lift met valbeveiliging

Techniek

 • Deurposities voorzijde
 • Draairichting naar keuze
 • Techniek achterzijde
 • Automatische deur (optie)
 • Nood-stop functie
 • Nood-omlaag functie
 • Nood ontgrendeling deuren

Informatie aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Domilift B.V.
Zweedsestraat 8A13, 7418 BG Deventer

info@domilift.nl
Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Storingen kunnen 7 dagen per week worden gemeld via Domicare d.m.v. ons STORINGSFORMULIER

KvK: 67354475
BTW/VAT: NL856945493B01

Alle op deze website weergegeven afbeeldingen, informatie en specificaties dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs! Copyright; Domilift B.V.. KVK Domilift: 67354475, BTW/VAT: NL856945493B01 - Enfold WordPress Theme by Kriesi