Huislift zonder schacht HLC-3500

Compacte huislift zonder schacht en zonder put, voorzien van volledig gesloten cabine

Ontdek de unieke mogelijkheden van onze schachtloze huisliften. Een huislift zonder schacht is compact, optimaal beveiligd en vrijwel overal te plaatsen. De huisliften met dichte cabine kunnen zowel worden gebruikt om in te staan als in te zitten.

Hydraulische aandrijving

De lift wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en dat biedt belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid

Opvoerhoogte tot 3,5 meter

De HL-3500 huislift is geschikt voor 2 stopplaatsen met een maximale opvoerhoogte van standaard 3 meter, optioneel uit te breiden tot 3,5 meter.

Leverbaar in 4 afmetingen

De lift is leverbaar 6 afmetingen, van een zeer compacte lift als alternatief voor de traplift tot een extra large met een binnenmaat van 88,5 x 136,5 cm, ideaal voor rolstoelen

Overnamebesturing

De liftcabine is volledig voorzien van diverse knelbeveiligingen, valbeveiliging en overname besturing. U hoeft de knop niet vast te houden tijdens gebruik van de lift

Bespaar ruimte met een schachtloze huislift

Rechtstreeks vanuit uw woonkamer naar de slaapkamer

In de vloer wordt een uitsparing gemaakt waar de liftcabine doorheen gaat. Als de lift beneden staat, wordt de vloer aan de bovenzijde afgedekt door een meebewegende plaat die met 250 kg kan worden belast. De vloer is dus volledig begaanbaar!

Als de lift boven staat wordt het plafond aan de onderzijde afgedekt met een witte plafondplaat. Zo kunt u de lift bijvoorbeeld overdag op een slaapkamer boven uw woonkamer parkeren, terwijl de ruimte in de woonkamer volledig bruikbaar is. U laat de lift alleen even naar beneden komen om de lift te gebruiken, en stuurt de lift daarna weer weg.

Schachtloze huislift met overnamebesturing

U hoeft de bedieningsknop slechts eenmaal in te drukken

Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden. De  lift is standaard voorzien van knelbeveiligingen aan boven -en onderzijde, en voorzien van een noodstop schakelaar. Standaard wordt de huislift zonder schacht geleverd met twee afstandsbedieningen.

HUislift geschikt voor rolstoelen

Ruime afmetingen en vlakke bodemplaat

De huisliften met dichte cabine kunnen zowel worden gebruikt om in te staan als in te zitten. De HLC huisliften zijn leverbaar in de maten Medium, Large en Extra Large en daardoor tevens geschikt voor rolstoelen. Het grootste model is zeer geschikt voor bijvoorbeeld kinderwagens en rolstoelen, vergezeld door een ouder of verzorger.

Overal te plaatsen

Montage in twee dagen

De Domilift® HL-3500 huislift kan relatief eenvoudig en vrijwel overal worden geplaatst. Voor montage van deze lift is geen schacht nodig, de vloer wordt zowel aan boven –als onderzijde afgedekt met een plaat. Ook is er geen liftput nodig, de liftcabine hangt vrij van de vloer en heeft een geïntegreerde oprit. Voor de lift is geen krachtstroom nodig, een standaard geaarde wandcontactdoos in nabijheid vd lift is voldoende.

Liftspecificaties Huislift HL-3500

Binnenmaten breedte x diepte

 • WIDE: 775 x 575mm
 • MEDIUM: 725 x 1145mm
 • LARGE: 775 x 1195mm
 • EXTRA LARGE: 885 x 1365mm

Techniek

 • Aandrijving: hydraulisch
 • Opvoerhoogte: max. 3,5 meter
 • Stopplaatsen 2
 • Nominale belasting: 250kg / optie 300kg op M of L
 • Stroomvoorziening: 230V
 • Voorzien van knelbeveiliging
 • Lift met valbeveiliging

Techniek

 • Deurposities voorzijde
 • Draairichting naar keuze
 • Techniek achterzijde
 • Automatische deur (optie)
 • Nood-stop functie
 • Nood-omlaag functie
 • Nood ontgrendeling deuren

Informatie aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Domilift B.V.
Zweedsestraat 8A13, 7418 BG Deventer

info@domilift.nl
Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Storingen kunnen 7 dagen per week worden gemeld via Domicare d.m.v. ons STORINGSFORMULIER

KvK: 67354475
BTW/VAT: NL856945493B01

Alle op deze website weergegeven afbeeldingen, informatie en specificaties dienen uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor uw project altijd één van onze adviseurs! Copyright; Domilift B.V.. KVK Domilift: 67354475, BTW/VAT: NL856945493B01 - Enfold WordPress Theme by Kriesi