• Specialist sinds 1996

  Winkels en openbare gebouwen rolstoeltoegankelijk & langer zelfstandig thuis wonen!

 • Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking. Al vanaf 1996 hebben we ons beziggehouden met aangepaste badkamers, aangepaste keukens, tilliften en plateauliften. In de loop der tijd is onze focus verlegd naar huisliften en plateauliften, de specialiteit van Domilift B.V.

 • Aangepast wonen

  Badkamers en keukens zijn vaak goed aan te passen, ook het verwijderen van dorpels en andere obstakels vormen doorgaans geen probleem. Maar het overbruggen van de verdieping, zeker met een wasmand of reiskoffers, vormt vaak een van de eerste grote problemen.

  Bij ons krijgt u zowel advies over huisliften als over minimale afmetingen en eventuele draaicirkels indien u uw woning geschikt wilt maken voor een rolstoel.

 • Onze klanten
  Van onze expertise wordt al jaren gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Variërend van mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken, tot mensen die volledig rolstoelgebonden zijn.

  Niet alleen realiseren we tal van oplossingen voor particulieren, ook plaatsen we veel liften in opdracht van musea (zoals het Van Gogh Museum of het Zuiderzee museum), gemeentehuizen, scholen, winkels en kantoren.

   

 • Rolstoeltoegankelijkheid
  Sinds 2016 dienen in Nederland passende maatregelen te worden genomen om personen met een handicap in staat te stellen zelfstandig te leven en volledig deel te nemen aan onze maatschappij. Om ervoor te zorgen dat de aanpassingen doeltreffend zijn, zijn er handboeken voor toegankelijkheid, NEN en ITS normen en houden we met onze adviezen rekening met de gestelde eisen in het Bouwbesluit en de Machinerichtlijn.

 • Uitgekiend assortiment

  Ons assortiment is in 25 jaar zorgvuldig samengesteld, specifiek gericht op de wensen van onze doelgroep

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Domilift is een merk-onafhankelijke importeur van liften, aangesloten bij de branchevereniging Nederlandse Lifttechnische bedrijven. Bij de keuze voor onze producten en producenten staat kwaliteit en betrouwbaarheid ten aller tijde centraal. We staan altijd open voor nieuwe producten, indien dit voor onze doelgroep daadwerkelijk nieuwe oplossingen biedt. Zo hebben we als enige veel kennis en ervaring van een liftsysteem waarbij de rolstoel over de trap ''zweeft'' en introduceerden we medio 2008 een unieke trap die in een plateaulift verandert door een druk op de knop.