• Personenlift in huis HL-8500

 • De Domilift® HL-8500 is geen platformlift maar een echte personenlift voorzien van fraai afgewerkte zijwanden, plafond met led-verlichting en luxe bedieningsconsole.

  De lift wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en dat biedt belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

 • Geen platform maar cabine

  Fraai afgewerkte zijwanden, plafond en led-verlichting. Deuropening optimaal beveiligd door middel van een detectiepoort.

 • Hydraulische aandrijving

  Door een moderne hydraulische pomp wordt plantaardige olie in de cilinder gepompt. Een eenvoudige wandcontactdoos (230V) is voldoende.

 • Zelfstandig bevrijden

  Unieke voorziening om ingeval van een noodsituatie de lift mechanisch te laten dalen en te verlaten, zowel vanuit de cabine als van buitenaf. 

 • Ontwerp uw ideale huislift

  De Basis uitvoering van de HL-8500 is zeer compleet en leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden, vloer en deuren. Binnen de Design en Premium collectie zijn tal van extra materialen, kleuren en opties mogelijk. Naast verschillende afwerkmogelijkheden voor de wanden is er keuze uit verschillende liftdeuren (optioneel in RAL kleur naar keuze) en is een vloer uitgevoerd in Portugees marmer leverbaar.

 • De lift kan op maat worden gemaakt en beschikt over uiterst compacte aandrijftechniek en geleiderails. Om de lift te kunnen plaatsen is slechts één stevige/constructieve wand voldoende. Doordat de besturingsunit met de hydraulische pomp buiten de liftschacht wordt geplaatst kan de ruimte optimaal worden benut en functioneert de lift bovendien uiterst stil.

  Per verdieping bepaalt u zelf de meest ideale deurpositie:
  - Gelijkzijdig
  - Overliggend
  - Haaks

 • Comfortabel en levensloopbestendig

  Met deze luxe huislift profiteert u volop van alle leefruimtes en maakt u uw woning levensloopbestendig. Bovendien zal hierdoor uw woning in waarde stijgen. Zuilen met de wasmand of zware koffers op de trap behoort definitief tot het verleden. 

  - Opvoerhoogte tot 3 verdiepingen, maximaal 8,5 meter
  - De lift wordt op maat gemaakt en is daardoor overal te plaatsen
  - De liften zijn leverbaar met automatische of handmatige deuren
  - de deurautomaat is volledig in de sponning geïntegreerd

 • Basis, Design en Premium selectie

  De Basis uitvoering van de HL-8500 is zeer compleet en leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden, vloer en deuren. Binnen de Design en Premium collectie zijn tal van extra materialen, kleuren en opties mogelijk. Naast verschillende afwerkmogelijkheden voor de wanden is er keuze uit verschillende liftdeuren (optioneel in RAL kleur naar keuze) en is een vloer uitgevoerd in Portugees marmer leverbaar.

   

  > Brochure huislift HL-8500

 • Huislift financieren met de blijverslening

  Sinds november 2015 is de Blijverslening beschikbaar. Met de Blijverslening hebben gemeenten en provincies een instrument om de financiering van woningaanpassingen voor oudere inwoners mogelijk te maken. Mede dankzij de blijverslening kunnen zij ook op hogere leeftijd zelfstandig blijven wonen.

  De Blijverslening is er zowel in een consumptieve als hypothecaire variant. 

 • 1. Kennismaking

  Bel of mail ons en omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. 

 • 2. Informatie en prijzen

  U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

 • 3. Persoonlijk advies

  Onze adviseurs werken door heel Nederland waarvoor geen kosten worden berekend. Daarom vragen we vooraf om informatie zodat we ons een beeld kunnen vormen van uw situatie, en een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl