• Lift op maat

  Keus uit 250 kleuren

  >> Plan een bezoek aan onze showroom!

  Lift op maat

  Keus uit 250 kleuren

  >> Plan een bezoek aan onze showroom!

  Lift op maat

  Keus uit 250 kleuren!

  >> Plan een bezoek aan onze showroom!

 • Ontwerp de ideale lift voor uw huis

  De Domilift® HL-8500 in de Basis Collectie is zeer compleet en leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden en deuren. Binnen de Design en Premium collectie bieden we nog eens tal van extra mogelijkheden.

 • Basis Collectie

  Zonder iets af te doen aan de kwaliteit kan er worden gekozen uit scherp geprijsde basismodellen die leverbaar zijn in 5 verschillende kleuren.

  De lift wordt standaard geleverd met een vrij hangende bedieningsconsole, lichtgrijs, optioneel te voorzien van spiegel.

  De HL-8500 huislift in de Basis Collectie wordt standaard geleverd met een volledig automatisch bedienbare deur, uitgevoerd in aluminium voorzien van volledig Opaalglas.

 • Design & Premium Collectie

  De cabinewanden van de Domilift® HL-8500 ''Design" en "Premium'' huisliften kunnen worden geleverd in maar liefst 250 verschillende kleuren en designs. Op onze site tonen we slechts een kleine selectie, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen!

 • Fotoprints

  De cabinewanden van de Domilift® HL-8500 huislift kunnen worden geleverd met een aantal standaard fotoprints, maar ook volledig worden gepersonaliseerd met een foto naar keuze.

 • Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen unieke huislift met fotoprints uit onze ''design collectie'' of zelf aangeleverde foto's. Personaliseer uw lift met een foto van uw favoriete vakantiebestemming, zeilschip, oldtimer, huisdier of uw familie!

 • Gratis, snel en vrijblijvend een offerte opvragen? 

  U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaande link naar ons aanvraagformulier. U ontvangt van ons snel een richtprijs en informatie over de mogelijkheden, afmetingen en technische specificaties.

  >> Huislift informatie en offerte aanvragen