• Flexstep plateaulift H-1250

 • De Domilift® H-1250 FLEX is een unieke platformlift die zowel kan worden gebruikt als trap en als plateaulift, geschikt voor hoogtes tot 125 cm.

 • Flexstep plateaulift

  Met de H-1250 FLEX bieden we een unieke oplossing voor het overbruggen van hoogtes.

  Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  De Flexstep is hierdoor bijzonder geschikt in situaties waarbij geen ruimte is voor het plaatsen van een hefplateau naast de trap.

   

 • Gekenmerkt door een strak design

  De Domilift® H1250 Flex kan worden geleverd in verschillende kleuren en uitvoeringen. Alle techniek en elektronica zijn volledig in de lift weggewerkt.

 • (Afmetingen in mm*)PlateaubreedteInbouwbreedte
  Model Small700960
  Model Medium8001060
  Model Large9001160
  Model Extra Large10001260
 • Eenvoudige bediening

  Onze flexibele trappen worden standaard geleverd met twee draadloze bedieningen geschikt voor wandmontage. Ook de lift zelf is voorzien van bedieningsknoppen, waarmee uitsluitend het omhoog / omlaag gaan van de liftfunctie kan worden bediend.

  Hoewel de trap uiteraard beveiligd is, wordt op deze manier voorkomen dat de trap transformeert tot plateaulift terwijl er personen op de trap staan.

   

 • Kleuren en stijlen

  De H-1250 Flex wordt standaard voorzien van traptreden met keus uit diverse houtsoorten; teak, eiken, essen of mahonie, naar keuze gelakt of afgewerkt met olie. Ook kan worden gekozen voor metalen traptreden voor permanent gebruik buiten, eventueel in combinatie met RVS trapleuningen.

  Indien gewenst kunnen de treden worden ingelegd met zelf aan te leveren materiaal naar keuze. De H-1250 flex wordt standaard geleverd in de kleur Akzo Nobel 900 Sablé, vergelijkbaar met RAL 7022 maar is optioneel leverbaar in afwijkende RAL kleuren.

 • Domilift H-1250 FLEX

  >> Brochure downloaden

  Domilift H-1250 FLEX

  >> Brochure downloaden

  Domilift H-1250 FLEX

  >> Brochure downloaden

  Domilift H-1250 FLEX

  >> Brochure downloaden

  Domilift H-1250 FLEX

  >> Brochure downloaden

 • Modellen en afmetingen

  De Domilift® H1250 Flexstep is leverbaar in diverse modellen afhankelijk van de te overbruggen hoogte en beschikbare inbouwbreedte.